EEE Romania
EEE Italy EEE Hungary EEE Romania
Prima pagina Scrieti-ne Contact Centre EEE Romania
Despre noi
Parteneri
Companii  
Universitati  
Cursuri
Programare & Dezvoltare Web  
Baze de date  
Design & Media  
ECDL / ICDL  
Securitate IT  
Linux  
MicroControlere  
Limbi Straine  
Metodologie
Inscrieri
Calendar Inscrieri  
Facilitati  
Acces cursuri
Inscrieri
Testari
Certificate
Certificari
Securitate IT  
Design & Media  
Linux  
Management  
Programare & Dezvoltare Web  
Instrumente&resurse
Acces ILP cursanti  
Important  


        Piata IT se afla in Romania intr-o continua crestere de circa 10 ani. Aceasta crestere nu a fost dublata pana acum de o profesionalizare a personalului care lucreaza in domeniu. Multi tineri au invatat singuri cum sa utilizeze resursele IT la maximum, insa companiile cer ca respectivele competente sa fie verificate, sa fie apreciate conform unor grile recunoscute pe plan international. 

        European Education Establishment Romania vine in intampinarea acestei cereri stabilind parteneriate cu universitatile romanesti (Universitatea Politehnica Bucuresti Facultatea de Automatica si Calculatoare, Facultatea de Electronica si Tehnologia Informatiei si Universitatea de Arhitectura si Urbanism I. Mincu) oferind prin intermediul acestor parteneriate cele mai moderne, flexibile si rapide solutii de invatare si testare a cunostintelor si competentelor in domeniul IT.

        Instruirea in cadrul EEE Romania se face pe baza unui curriculum autorizat, oferit in exclusivitate pentru Europa companiei noastre de catre doua dintre cele mai mari companii care dezvolta programe de invatamant asistat ElementK (www.elementk.com) si Career Academy (www.careeracademy.com).

        Si pentru ca succesul cursantilor nostri este succesul nostru, EEE Romania coopereaza cu cele mai importante companii care se ocupa de testari in domeniul IT Thomson ProMetric (www.prometric.com) si MeasureUP (www.measureup.com). Certificarile pe care cele doua sunt recunoscute de companiile care au dezvoltat tehnologiile pentru care s-au facut testarile (Adobe, Cisco, Microsoft, Novell, Sun Microsystems s.a.m.d.).

        SC EEE SRL, Romania, este franciza a European Education Establishment INC., companie americana care detine exclusivitatea pentru Europa in difuzarea cursurilor ElementK si Career Academy. Alaturi de EEE Romania, compania mai activeaza in Italia (www.eeeitaly.com) si Ungaria (www.eeehungary.com).

 


!!! ATENTIE !!!
Va aducem la cunostiinta ca in MAI
va incepe cursul de MICROCONTROLERE
(Pentru inscrierea la acest curs sunt necesare cunostiinte elementare de electronica.)
 

eXTReMe Tracker                                           

 
« »
S F T W T M S