EEE Romania
EEE Italy EEE Hungary EEE Romania
Prima pagina Scrieti-ne Contact Centre EEE Romania
Despre noi
Parteneri
Companii  
Universitati  
Cursuri
Programare & Dezvoltare Web  
Baze de date  
Design & Media  
ECDL / ICDL  
Securitate IT  
Linux  
MicroControlere  
Limbi Straine  
Metodologie
Inscrieri
Calendar Inscrieri  
Facilitati  
Acces cursuri
Inscrieri
Testari
Certificate
Certificari
Securitate IT  
Design & Media  
Linux  
Management  
Programare & Dezvoltare Web  
Instrumente&resurse
Acces ILP cursanti  
Important  

Cand incep cursurile?
Exista mai multe date de incepere a cursurilor, specifice pentru fiecare centru de instruire si pentru fiecare tehnologie vizata in parte. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati sectiunea Cursuri.

Cat dureaza cursurile?
Durata cursurilor este diferita de la unul la altul in functie de mai multi factori. Modul in care au fost concepute cursurile utilizate de EEE Romania este unul axat pe cursant. Asta inseamna ca fiecare cursant poate sa acceseze materialul de curs si partea de self-testing on-line de oriunde si oricand (fie din salile noastre, fie de acasa, fie din alta parte), sa deruleze cursul si sa se autoevalueze, sa ceara detalii sau lamuriri unui tutor (atunci cand se afla in sala de curs) si sa beneficieze de o examinare finala. Pentru detalii privitoare la durata cursurilor va rugam sa accesati documentul atasat acestui mesaj.

Unde se desfasoara cursurile?
Cursurile se vor desfasura in unul dintre centrele noastre de instruire, fie in incinta Facultatii de Automatica si Calculatoare a Universitatii Politehnica Bucuresti, fie in Universitatea de Arhitectura I. Mincu. Salile de curs sunt dotate cu calculatoare de ultima generatie.

Se poate sa urmez cursul on-line, fara sa fiu nevoit sa vin la sala?
Toate cursurile sunt on-line, ceea ce inseamna ca ele pot fi accesate de oriunde cu ajutorul unui username si a unei parole. Cursurile contin toate informatiile necesare si auto-evaluari si din acest motiv nu necesita existenta unui profesor in fata cursantului. Astfel fiecare cursant poate sa-si stabileasca singur in cat timp va termina cursul.
« »
S F T W T M S

Archive