EEE Romania
EEE Italy EEE Hungary EEE Romania
Prima pagina Scrieti-ne Contact Centre EEE Romania
Despre noi
Parteneri
Companii  
Universitati  
Cursuri
Programare & Dezvoltare Web  
Baze de date  
Design & Media  
ECDL / ICDL  
Securitate IT  
Linux  
MicroControlere  
Limbi Straine  
Metodologie
Inscrieri
Calendar Inscrieri  
Facilitati  
Acces cursuri
Inscrieri
Testari
Certificate
Certificari
Securitate IT  
Design & Media  
Linux  
Management  
Programare & Dezvoltare Web  
Instrumente&resurse
Acces ILP cursanti  
Important  

Care este metoda de examinare?
Exista doua feluri de testari de care va beneficia cursantul: examinarile incluse in cursuri si fara de care cursantul nu poate finaliza modulul si examinarea "oficiala". Aceasta examinare "oficiala" este cea in baza careia se elibereaza certificatul recunoscut international. Toate testarile pentru aceste certificate au loc la sediul nostru, pe baza unei inregistrari, si se desfasoara on-line cu evaluatori de la Thomson ProMetric, cea mai mare companie de testari pentru domeniul IT.
 
Ce valoare au testarile Thomson ProMetric?
Toate testarile sunt recunoscute de catre companiile care au dezvoltat tehnologiile respective. De exemplu, cineva care doreste sa obtina un certificat recunoscut international pentru JAVA va trebui sa sustina o testare pentru una din categoriile de certificate pe care Sun Microsystems le-a creat si pe care le ofera prin intermediul exclusiv al Thomson ProMetric, si anum SCJA, SCJP sau certificatele pentru nivelele superioare. In cazul Microsoft, atunci se va opta pentru certificatele dezvoltate de aceasta companie (MCSA, MCSE, MCAD, MCSD, MCDBA etc.).
 
Ce fel de testari ofera EEE Romania prin intermediul Thomson ProMetric?
Compania noastra ofera incepand cu data de 1 noiembrie 2006 toata gama de testari pe care o are Thomson ProMetric. Pentru detalii, va rugam sa accesati site-ul Thomson ProMetric.
« »
S F T W T M S

Archive